Сто и три полицајци во изолација, 14 од нив позитивни на ковид-19

Вкупно 14 полицајци до сега се заразени со коронавирусот, а на 103 им се издадени решенија и се ставени во самоизолација.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s