Во Сао Паоло погребите на починати од корона вирусот се на секои 10 минути

1 Comment

  1. Здраво ,
    Почитувани , да има многу жртви но дали тие гето заедници ги почитуваат државните упутства за заштита или здравствените , Истражувајте подобро
    Поздрав

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s