Над 15 милиони прегледи: Фрли „Corsa“ од 45 метри на трамболина

Поранешен инженер за специјални проекти на NASA и Apple, Марк Робер, има популарен YouTube канал на кој прикажува интересни инженерски проекти и научни експерименти

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s