25 мај денеска само обичен ден , порано „Ден на младоста“ и на роденденот на другарот Тито

За младите само обичен ден, за постарите генерации – силен жар за денот на братството и единството.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s