„Слобода“ е новата песна на Тамара Тодевска

Познатата македонска поп пејачка Тамара Тодевска по неколкудневно најавување, ја објави својата нова песна, насловена „Слобода“.

Текстот е дело на Игор Џамбазов, музиката на Роберт Билбилов, а за аранжманот беше задолжен Дарко Димитров.
Песната инаку има три верзии, македонска, српска и англиска насловена како „Rise“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s