Снимки од заболени кои се лекуваат на Инфективна клиника ВИДЕО

Погледнете го видеото од ТВ Клан, чија новинарска екипа влезе во Инфективната клиника во Скопје каде се лекуваат пациентите од ковид-19.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s