Александар Митевски и Дац со нова песна откината од душата и срцето!

Музичкото и пријателско дуо составено од Драган Спасов Дац и Александар Митевски, постојано изненадуваа со нови кавери изминатиов период.

За време на карантин, на полициски час, и во време кога социјална дистанца е најважна препорака, тие направија и неколку кавери со звучни имиња од музиката, а со нивните изведби го разубавуваа и развеселуваа секојдневието и ги освоија симпатиите на сите.

Но, тука не застанаа.

На нивната фан страна неколку дена го најавуваа новиот сингл за кој велат дека е: „Песна откината од душата и срцето.. Химна на љубовта во ова НОВО ВРЕМЕ кое го живееме…“

Новата љубовна приказна на Александар Митевски и Дац е со наслов „Слика“.

ALEKSANDAR I DAC – SLIKA / СЛИКА ( Official video 2020)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s