Тамара Тодевска ја објави “Rise”, која е англиска верзија на”Слобода”

Познатата македонска поп пејачка Тамара Тодевска пред два дена го прослави својот 35. роденден, па по тој повод одлучи да ги израдува своите фанови со споделување на новата англиска песна „Rise“.

View this post on Instagram

Happy b-day to me🎂❤️

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska) on

„Rise“ е англиска верзија на нејзината песна „Слобода“, која ја објави минатата недела, a чиј текст е дело на Игор Џамбазов, музиката на Роберт Билбилов, а за аранжманот беше задолжен Дарко Димитров.

Песната инаку има три верзии, македонска, српска и англиска.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s