Полициски службеници синоќа правеле забава во кратовското село Куклица

Наместо да бидат пример за совесно однесување, група полицајци оставиле цело село без сон.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s