90 СЕКУНДИ С3 Е5 | Јелена Спенџарска

[ сезона 03, епизода 05 ] „90 SECONDS“ е емисија во која еден гостин одговара на брзо поставени забавни прашања и има 90 секунди за истите. 🕐