Мицкоски: Состојбата со Ковид-19 е драматична, но исто толку лоша е и економската состојба

Економската состојба во Македонија е алармантна, оценува лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s