Нема полициски час, Владата бара МВР и инспекторатот да ги засилат контролите во критичните подрачја

Нема да има полициски час во општините и градовите каде последната недела беа жаришта на ковид 19.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s