Се отвораат сите гранични премини, но мерките остануваат исти

Македонија од утре ги отвора сите гранични премин. Влез и излез ќе биде дозволен како за македонските граѓанин така и за странците. Но, активните мерки како негативен корона тест и задолжителен карантин остануваат на сила.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s