Анкета на ИФЕС: СДСМ/Беса 20%, ВМРО-ДПМНЕ 16%

Четири процентна предност на коалицијата СДСМ-Беса пред ВМРО-ДПМНЕ, покажува телефонската анкета на реномираниот светски институт ИФЕС, направена врз примерок од 1.111 испитаник од 30 мај до 4 јуни..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s