Тамара го промовираше спотот за “Слобода”

Тамара Тодевска дeнес го промовираше спотот за песната  “Слобода”. Автор на музиката е Роберт Билбилов, текстописец е Игор Џамбазов, а аранжманот е на Дарко Димитров. Спотот е сниман во Музејот на современа уметност во Скопје и во режија на Зоран Зонде Стојановски.

“Слобода” е прва македонска песна од новиот, трет по ред албум кој треба да биде готов до крајот на летото. “Слобода” има и своја англиска верзија “Rise”, а се очекува и српска верзија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s