Заев: Здраво е за државата ДУИ да оди во опозиција по 17 години власт

Дури и да е не е можно формирање влада без поддршката на ДУИ, нивното барање за Албанец премиер не е прифатливо, децидни и во СДСМ и во ВМРО ДПМНЕ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s