Убедлива победа на партијата на Вучиќ на изборите во Србија

Со песни, музика и трубачи, партијата на српскиот претседател Александар Вучиќ до доцна во ноќта ја прославуваше големата победа на парламентарните избори во Србија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s