„Распукала Шар Планина“, нова песна на Слаткаристика

“Распукала Шар Планина” е новата песна на Слаткаристика, која вчера ја објави на социјалните мрежи. Станува збор за модерна песна, каде рефренот е мотив од изворната песна „Распукала Шар Планина“.

Текстот го напиша Слаткар, а аранжманот, миксот и мастерингот се на Иван Јованов – Ивајо. Позадинските вокали ги пејат Кирил Митоски и Иван Јованов.

Зад видеото како режија и снимател се потпишува Крсте Шупев, продукцијата е на Томислав С.Т.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s