Ахмети …ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СО КЕЧЕ НА ГЛАВАТА ДРЖЕЛ ГОВОРИ ПРЕД АЛБАНЦИТЕ… ТОЈ ГИ ОБЕДИНУВАЛ ЛУЃЕТО И НЕ ГИ ДВОЕЛ…

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети на вечерашниот митинг на Камениот мост се осврна на ликот и делото на Гоце Делчев..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s