Нови „бомби“ за ВМРО-ДПМНЕ: Јанушев разговара со „шефот Јанакиески“ за списоци со гласачи

Јанушев: Еј шефе.

Јанакиески: МИОА, наводно, списокот што си го внесол ти како МИОА немало врска со тоа.

Јанушев: Сигурно? Кој го вика тоа?

Јанакиески: Оваа Даниела, кука сега. Ме нервира, негативна, у пи*** мајчину.

Јанушев: Која е таа Даниелче?

Јанакиески: Даниела, оваа што е од општинскиот комитет.

Јанушев: Шефе, 20 луѓе има што се бележано како МИОА. Значи, тие што се бележани 20, ако дале 100, значи 80 се поклопувале. Овие што се… никој не гарантирал за нив. Првиот не е бележан, само стои дека работи таму, никој не го обележал, не знам дали од партија…

Јанакиески: (не се разбира)… не работеле, ајде.

Јанушев: Од таа ми е преку к** више, 50 мејлови прати. Ако ја видам наредниот пат, утревечер, ќе ѝ дадам еден бокс у фаца.

Јанакиески: Ај чао.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s