Нови снимки на Јутуб, Јанушев и Јанакиески договараат чартер летови а фактурите ги плаќа Бетон

Миле Јанакиески му дава инструкции на Игор Јанушев да обезбеди чартер летови за гласачи од Италија и Швајцарија

МЈ: Вие резервирајте 2 авиона, ако треба вториот и празен нека биде!
ИЈ: Шефе тоа се можеби плус 150 илјади евра.

ИЈ: Шефе вкупно се 190 илјади евра, јасно и гласно што да правам?
МЈ: На Бетон пушти му ги фактурите да плати.

Уништување на документи…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s