Три нови разговори на Јутуб меѓу Јанушев и Јанакиески

– Во три нови разговори кои денеска беа објавени на Јутуб каналот од „Обнова на режимот“ се слуша како носителот на листа во третата изборна единица од ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев со поранешниот министер за транспорт и врски Миле Јанакиески договараат исклучување на лифтови во згради додека граѓаните одат на гласање.

Во една од разговорите се случа како Јанакиески го прашува Јанушев како е задоволен од изборите, а во друга „бомба“ пак двајцата соговорници договараат исклучување на струјата во одредени места во точно одредено време.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s