Полицијата во Белград брутално тепаше демонстранти кои седат на клупа

Н1 телевизија вчера со свои репортери цело време известуваше од протестите во Белград, кои започнаа спонатно по изјавата на претседателот Вучиќ за враќање на полицискиот час поради влошената епидемиолошка состојба.

Оваа телевизија со своите камери забележа бројни инциденти. Меѓу, нив и овој брутален напад на неколку демонстранти кои мирно седат на една од клупите во блискиот парк пред републичкото Собрание.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s