Нова „бомба“ за Николоски и Јанакиески: Тие згради се од Нефи бандитот, тоа му е дел од договорот за изборите!

 

На јутуб каналот „Обнова на режимот“, објавен е нов разговор помеѓу Александар Николоски, носител во изборна единица четири и Миле Јанакиески, ексминистер за транспорт и врски, кој беше дел од повеќе судски процеси иницирани од „бомбите“.

Разговорот носи наслов „Николоски градежна мафија со Нефи во Охрид“ и се споменува и сегашниот советникот во Општина Охрид, Нефи Усеини од ДУИ.

Од снимката се слуша како Николоски не дозволува да се чепка местото каде ќе гради Усеини, бидејќи, тоа му било дел од договорот за избори.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s