Нова „бомба“: Милошоски и Јанкулоска организираат сообраќајка за да блокираат гласачи

На јутјуб денеска е објавена нова бомба. Овој пат главни актери, според објавувачот, се ексминистерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и Антонијо Милошоски од ВМРО-ДПМНЕ. Во овој разговор Јанкуловска дава инструкции како да се исценира сообраќајна незгода на патот од Охрид кон Кичево, за албанските глсачи кои пристигнале на охридскиот аеродром, да не може да отидат во Кичево на гласање.

Двајцата заклучуваат дека ќе биде најдобро да се преврти камион со песок, но и да бидат вклучени повеќе институции, како царината, МВР, за сите по малку да ги задржат гласачите.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s