Тина Тарнер се врати на сцената!

Легендарната Тина Тарнер, по 12 години, се врати на музичката сцена.

Имено, норвешкиот продуцент и диџеј Кајго, направи ремикс на нејзиниот голем хит „What’s Love Got To Do With It“, кој за првпат беше објавен во 1984 година.

Kygo, Tina Turner – What’s Love Got to Do with It

„Сè уште не верувам дека ја остварив оваа соработка со Тина Тарнер.

„What’s Love Got To Do With It“ е една од моите омилени песни на сите времиња и се чини нереално да се има можност да соработувам со таков легендарен уметник“, откри Кајго.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s