Само што се појави на сцената, а веќе руши рекорди – “Пајак” со нова песна

Одкако влезе под капата на “Урбан Рекордс” продукција, младиот и талентиран Пајак непрекинато работи на многу нови проекти и е доста продуктивен изминатите три месеци. Така веднаш во месец мај ја издаде песната “DarkSide”, која со два милиони прегледи поминува одлично. Потоа во јуни следуваше “Крај”, а еве сега ја промовира “Ноќва”.

“Ноќва” е нумера во трап стил за која музиката и текстот се на самиот Христијан Настески – Пајак, додека аранжманот, миксот и мастерингот се на Иван Јованов – Ивајо. Режисер на спотот е Гордан Божиновски во соработка со “Artistic Production” i Digitalbox. Се снимаше на повеќе локации, вечерно низ скопските улици и дел во Охрид.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s