Денеска во Скопје – Петровец наврна најмногу дожд од цела Европа…

Според веб страната за временска прогноза, eldoradoweather.com најврнежливо во Европа беше на Балканот, посебно во Македонија. Од листата може да се види дека од цела Европа најмногу дожд наврна во Скопје, 79 l/m², потоа следуваат Прилеп па Битола…

Untitled

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s