Саша Ковачевиќ ја покажа својата девојка

Пејачот Саша Ковачевиќ уште еднаш ги разнежни фановите, а овој пат тоа го направи со фотографија со својата поубава половина.

Популарниот пејач не сака да открива премногу детали за својот приватен живот, како и за љубовниот, ниту пак избраничката ја експонира во јавност.

Меѓутоа, тој објави романтична фотографија со својата девојка Зорана, а фановите останаа воодушевени…

View this post on Instagram

You are so beautiful to me, can’t you see…!? ❤️

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s