Јелена Томашевиќ објави нова песна и спот „Дирај ми усне“

Српската пејачка Јелена Томашевиќ на својот Инстаграм профил се пофали со својата нова песна насловена како „Дирај ми усне“.
Во музичкиот спот, Јелена носи сина креација, а покрај објавата на песната напиша дека со љубов ја припремила песната и спотот и едвај ги чека впечатоците од фановите.

Текстот и музиката на песната се дело на Горан Ковачиќ, додека за аранжманот се погрижи Дарко Димитров.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s