“Insanity” трета песна од трите девојки “The Chicks” (Видео)

Неодамна фановите на овој интересен женски бенд имаа задоволство да слушнат уште една нова песна која тие ја промовираа. “Insanity” е насловот на новата песна со која што девојките од “The Chicks” промовираа уште едно одлично парче од нивниот деби албум насловен “Travelers”.

Музиката и аранжманот се дело на Александар Чекреџи-Чекре, додека текстот е на “The Chicks”. За аудио продукцијата се погрижи Александар Ристовски-Принц, микс и мастеринг Златко Симионски -Зеко, ДоРеМи продукција. Видео спотот пак, е дело и креација на девојките “The Chicks” и Даре Димов.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s