Саше Политико “ДПМНЕ ги користи порталите за да ги малтретираат Заеви, со цел Зоки да се повлече од политиката”

СТАТУС НА САШЕ ПОЛИТИКО

“Зошто тогаш ВМРО ДПМНЕ не промашува ден а да не го спомне семејството Заеви? Затоа што сме сведоци на една мафијашка операција која ја прават само ЛАТИНО НАРКО КАРТЕЛИТЕ ОД ЛАТИНСКА АМЕРИКА!!! Т.е, кога не можеш да го победиш противникот, удри по најмилото што го има!

Кидпапирај му ги децата од школо, стави бомба пред домот, крени ја куќата на родителите со динамит во воздух.

Во моментов како бомби и куршуми се користат КУРТОН ПОРТАЛИТЕ кои секој ден го малтретираат семејството на Заев, почнувајќи од Вице Заев како најтаргетирана мета но и останатите. Што е целта? Семејството на Заеви да му направат притисок на Заев да се повлече од политиката, кога веќе ВМРО ДПМНЕ не може да го победи на избори!

Целта е Зоран Заев да се скрши емотивно, да се почуствува виновен за нелагодноста на своето семејство. Да му збоктиса од политика и да си рече, дали ова сето вреди повеќе да го работам?!?!

ВМРО ДПМНЕ му се одмаздува на Заев за сите порази кои им ги нанесе! За тоа што 4 години ги немаат полугите на власта од локално преку централно па до претседателската вила на Водно, а така ќе биде и наредните 4 години најмалку.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s