Сопственичката на најдоброто тело на светот се соблече во бикини!!

Прекрасната манекенка Кели Брук редовно ги воодушевува своите фанови на социјалните мрежи со фотографии во бикини.

Со неа на фотката се и нејзиното момче Џереми и новото милениче кучето Теди.

View this post on Instagram

⏱ 3-2-1 🤪😑🐶

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

View this post on Instagram

Piranha #FanArt #ScreamQueen #Summer2009 🎣

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s