(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Сите бикини изданија на малата Ражнатовиќ за ова лето!

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ плени со својот изглед каде и да се појави. Со оглед на тоа дека сака да објавува фотографии на социјалните мрежи, таа постојно е „бомардирана“ со коментари на сметка на нејзината убавина.

Малата Ражнатовиќ обожава да позира во минијатурни бикини, а ние ги одбравме речиси сите нејзини летни стајлинзи по бикини за сезонава. Кој од кој подобар и посекси:

View this post on Instagram

lovergurl 🌹

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

don’t let the colors fade to gray🌈

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

No restraint 🌤

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

Underneath the big blue sky… 💙🚤🌊

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

Go on summer, show up🥺

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

View this post on Instagram

@hellomagazinsrbija 💛

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s