ПЕХЧЕВО ЗА ПРВ ПАТ ДОБИВА СВОЈА РЕГИСТЕРСКА ТАБЛИЦА СО ОЗНАКА “ПЕ”

Граѓаните на Пехчево од денес можат да ги користат новите регистарски таблички

Граѓаните на Општина Пехчево од денес можат да ги користат новите регистарски таблички, со кои за првпат во историјата и Пехчево добива свое место во означувањето на возилата. Сите новорегистрирани автомобили, наместо досегашната ознака „BЕ“ отсега ќе имаат сопствената ознака „ПЕ“ испишана на латиница (PE).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s