Радмила Шекеринска на одмор додека траат преговорите со ДУИ

Вицепремиерката Радмила Шекеринска објави фотографија од сопругот, ќерката Ада со нејзини другарки и потврди дека во моментов ги полни батериите на одмор за следните политички предизвици.

Министерката за одбрана сепак не открива на кое место одмора, освен тоа дека се наоѓа некаде во Македонија

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s