Маја Беровиќ се соблече потполно гола

Маја објави и провокативни слики на Инстаграм, на кој има речиси милион фанови. Таа беше без облека, а градите ги покри со една рака.

View this post on Instagram

A ja plava uvek plava… oko mene vukovi i lava 😜😜

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s