Актерот од „Преспав“ со нов имиџ!

Актерот Игор Ангелов, кој македонската публика го засака најмногу преку улогата на Коста во серијата „Преспав“ периодов работи на снимањето на нов проект од кој има драстична трансформација на изгледот.

Игор сега има бела брада и кратка коса.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s