Дара Бубамара ги поздрави фановите со жешка фотографија од Малдивите

Дара Бубамара повторно ја напушти Србија и сега ужива во една егзотична дестинација.

По летниот годишен одмор на Азурниот брег, а потоа и во Хрватска, Дара Бубамара сега реши да отпатува на една подалечна дестинација каде ќе ужива во следните неколку дена.

Пејачката замина во егзотичните Малдиви, од каде веднаш ги поздрави фановите со жешка фотографија од џакузи.

View this post on Instagram

🌴🌝❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s