Љубовта цвета: Игор се запозна со родетелите на Илина!

Игор Џамбазов и Илина Арсова – новиот љубовен пар последниве неколку месеци привлекува огромно внимание. Фановите навиваат љубовта да успее, а дека кон тоа „се оди“ доказ се заедничките фотографии на Инстаграм.

Илина викендов сподели фотографија од семејниот ручек во Јанче на кој освен таа и Игор присуствувале и нејзините родители.

View this post on Instagram

💕💜💗💙

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s