Глобална трка за вакцина против коронависурсот

Додека човештвото е далеку до создавање колективен имунитет, продолжува глобална трка за развој на исплатлива вакцина против вирусот со цел стопирање на пандемијата која го зафати целиот свет.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s