Фолк ѕвездата Ирена Спасовска во бикини издание!

Многу пејачи останаа без своите настапи и немаат заработка заради ситуацијата со вирусот корона и затоа западнаа во финансиска криза. Но и покрај тоа што многумина се жалат и одвај крпат крај со крај, фолк-пејачката Ирена Спасовска реши да сврти нова страна и наместо да очајува, таа ужива во животот и слободното време што сега го има во изобилство.

Таа одлучи да избега од градската гужва и високите температури, па се разладува на нашите познати туристички дестинации.
Ирена ужива во топлото време и си ги полни батериите. Можеме да видиме дека пејачката работи на својата линија и дека нема проблем да се пофали со своите облини, но и со новата тетоважа.

View this post on Instagram

🏖️🌞🌴

A post shared by irena spasovska (@spasovska.irena) on

View this post on Instagram

🏖️🌞🍹

A post shared by irena spasovska (@spasovska.irena) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s