„Полна со магија“ е новиот сингл на Водолија!

Македонскиот поп-рок бенд „Водолија“ предводен од гитаристот и автор Ристо Апостолов има нова песна.

Нејзиниот наслов е „Полна со магија“, а комплетен автор на музиката, аранжманот и текстот е токму Ристо Апостолов.

Засега на Јутјуб каналот е пуштен само аудиозаписот, но наскоро можеме да очекуваме и видеоспот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s