Сања Лефкова со нова песна од Масевски!

Mакедонската поп пејачка Сања Лефкова, ги изненади своите фанови со нова песна, која ја испеа на англиски јазик.

„Don’t You Get It“, е насловот на новиот сингл, интересно музичко парче, со кое како што објави на својот фб, и се исполнил сонот.

Автор на музиката, текстот и аранжманот е Александар Масевски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s