Битолчанец главна ѕвезда на концертот на Карлеуша во Охрид

Битолчанец главна ѕвезда на концертот на Карлеуша во Охрид…

Една од најголемите балкански ѕвезди, Јелена Карлеуша настапуваше во еден познат охридски клуб и по се изледа, познатата пејачка на присутните им приредила забава за паметење.

На социјалните мрежи веднаш се раширија снимки и фотографии од настапот, а бидејќи настапите на Карлеуша се познати по тоа што секогаш во нејзиното шоу вклучува и некој од публиката, така беше и овојпат.

Атрактивната пејачка избра еден нејзин обожавател и го покани на бината со неа и нејзините танчерки.

Како тоа изгледаше, може да дознаете од оваа видеоснимка:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s