Романтично запросување на Босфор: Лабунски ја побара раката на Џејлана

Адам Лабунски, младиот македонски пејач кој на јавноста и е познат по учеството во Пинкови ѕвезди, а потоа и во Ѕвездите на Гранд, замина во Истанбул со својата девојка каде и приреди огромно изненадување.

Пејачот на романтичното патување во Истанбул реши да ја побара раката на својата сакана девојка Џејлана Дачиќ.

View this post on Instagram

She said YES !!! 💍❣️

A post shared by Adam Labunski II (@adamlabunski) on

Запросувањето се случи на Босфорот, а моментот на запросувањето Лабунски го сподели преку видео на својот Инстаграм профил.

View this post on Instagram

💍

A post shared by Adam Labunski II (@adamlabunski) on

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s