Со луксузни возила на протест против покачување на струјата

Во 14 часот, како што беше најавено, започна протестниот марш што го организира опозициската ВМРО-ДПМНЕ против покачувањето на цената на струјата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s