Како изгледаше Татјана Стојановска на 17 години во бикини?

И денес важи за едно од највпечатливите ТВ-лица. Презентерката Татјана Стојановска нејзината убавина ја истакна уште на млади години додека беше манекенка и ја освои титулата Мис на Македонија во 1992 година. Токму од тоа време е и оваа фотографија на која Стојановска има само 17 години.
„Мис Татјана-црномурно совршенство“, стои во насловот на тогашната ревија „Екран“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s