Марија од “Ај Кју” со голи гради на “Макфест”

Бојан и Марија од “Ај Кју” настапија на “Макфест” со песната “Тис Си Ми Сон”. Тие по пет години се вратија на фестивалот на забавни мелодии каде овој пат вниманието го привлече Марија со фустанот со отворено деколте, кој е креација на Мите Занов.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s