Се појави видео од пристигнувањето на Јанкуловска во Идризово…

Гордана Јанкулоска пристигна во затворот Идризово каде треба да одлежи затворска казна од 4 години, за случајот „Тенк“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s